Industriële verlichting

Industriële verlichting
Arrowhead LED Industrial Lighting LED High-Bay
Arrowhead LED Industrial Lighting LED Industrie Lampen

 

 

Wat zijn "High Bay toepassingen? 
Verlichting voor industriële toepassingen moet robuust zijn design zijn en bestendig tegen de extremere omgevingsinvloeden. LED industrie verlichting heeft een aantal kenmerken: 

LED Klokarmaturen of High-Bay armaturen zijn kelkvormige armaturen ontworpen voor de hogere toepassingsgebieden. Denk aan industrie, magazijnen, hangars en loodsen met een zeer hoog plafond. In de meeste gevallen is de verlichting gemonteerd tussen de 8 en 14 meter hoog die door magazijnrekken, voorraad of machines niet eenvoudig te bereiken zijn. High-Bay armaturen zijn ontwikkeld als industrie verlichting voor hooggelegen en moeilijk bereikbare toepassingen.

 

Zijn High Bay armaturen ook geschikt als buitenverlichting en outdoor-toepassingen? 
Ja, de meeste High-Bay LED en inductieverlichting is ontworpen om te functioneren bij extreme externe invloeden zoals vocht, spatwater, stof en andere invloeden die veelvuldig voorkomen in de openbare toepassingsgebieden. Er bestaan ook T5 tl-armaturen ontworpen voor de hogere gebieden, maar deze zijn meestal niet waterproof. De mate van bescherming tegen externe invloeden van het armatuur wordt omschreven met de zogeheten IP-classificatie. Watervaste armaturen vallen onder de IP65 beschermingsklasse of hoger. Deze producten zijn bestand tegen extreme omstandigheden zoals trillingen, vocht en waterinvloeden.

 

Voordelen van LED Industrieverlichting

 

 

Welke soort High-Bay (Klokarmatuur) heb ik nodig?
High Bay verlichting is ontworpen voor de hogere toepassingsgebieden de meest ideale vorm van projectverlichting.Welke lichtbron, design of merk u moet kiezen kan afhankelijk zijn van de volgende zaken.

  1. Waar wordt de ruimte voor gebruikt en wat zijn de licht-eisen die deze werkzaamheden minimaal vereisen.
  2. Hoe hoog zijn de plafonds en zijn er specifieke objecten in de ruimte die van invloed zijn op het lichtbeeld?
  3. Houdt rekening van ieder model andere specificaties heeft als het aankomt op: lichtstroom, lichtkleur, kleurweergave, stralingshoek en design.

Ten slotte, kies voor een webwinkel of leverancier die voldoende garantie geeft op zijn producten. Dit type verlichting (LED en inductie) kan een economische levensduur hebben van >50.000 branduren. Verwacht bij dit soort getallen in ieder geval een lange garantieperiode. Vraag ook altijd naar keurmerken. Voldoet het armatuur aan alle wettelijke richtlijnen, normeringen en veiligheidseisen geldend in Europa?

 

Reden voor remplacement
Substitutie: vervang uw verouderede HPS en overige gasontladingslampen door Energiezuinige alternatieven. T5, LED en Inductielampen staan bekend om het duurzame karakter en lage energiekosten terwijl de lichtkwaliteit tevens verbeterd.

  •           Lage energiekosten
  •           Armaturen hebben een lange levensduur
  •           Betere lichtkwaliteit
  •           Minder giftige gassen of zware materialen
  •           Minder gevoelig voor frequent aan- en uitschakelen
  •           In veel gevallen lichtregeling-opties zoals dimmen-schakelaars en aanwezigheidsdetectie.

 

 

 

 

 
Pagina-begrippen: Industriële LED, LED-Panels, TL Verlichting, LED, TL Buis, Industrie Verlichting, LED High Bay, Inductie, LED Lampen

 

 

 

 


Terug Naar Boven

Terug Naar Homepage

LED TL Verlichting