Industriële LED Lampen

Arrowhead LED Highbay LED Verlichting
Arrowhead LED Highbay Industrie Verlichting

 

 

Industriële LED
De overheid hanteert steeds strengere normen voor het energieverbruik in de industriële sector. Industriecomplexen krijgen het dwingende advies om te besparen op energie zijn verplicht de CO2 uitstoot drastisch te reduceren. Naast het energiezuinige en duurzame plaatje is licht en verlichting voor dit type bedrijven vaak een enorme kostenpost. In en rond productiehallen, bedrijfsloodsen of havenbedrijven wordt 24 uur per dag gewerkt. Andere industriële toepassingsgebieden met veel brand uren zijn:

 

 

      Toepassingen:

Duurzaam en efficiënte LED

 •  
 • Industriecomplexen
 • Productiehallen
 • Magazijnen
 • Schuren
 • Benzinestations
 • Maritieme industrie-locaties
high bay armatuur led lampen industrie

 

 

 

 

 

 

High-Bay LED toepassingen

LED verlichting voor de industrie sector is de beste keuze. Industriebedrijven die staat bekend om de moeilijk toegankelijke en hoge plafonds. Omdat LED additioneel veel langer meegaat dan conventionele concurrenten, besparen bedrijven ook op vervangingskosten. Van goede kwaliteit industriële LED-armaturen hebben een levensduur van zeker 50.000 branduren. Dit is een lange periode van energie besparen, kies uw leverancier dan ook zorgvuldig uit en vergelijk de high-end industrie LED verlichting op de markt.

 

 

Extra mogelijkheden:

 1. Aansluitbaar op domotica en andere besturingsapparatuur.
 2. Uitwisselbare componenten, zoals de elektrische LED driver of LED module(s).
 3. Gescheiden elektronica van de LED lampen.
 4. Dimmen of in combinatie met aanwezigheidsdetectie of bewegingsdetectie.
 5. I.c.m. reflector of klokarmaturen voor een efficiëntere en egalere lichtspreiding.
 6. Industriële LED verlichting is veilig, schokbestendig en 'explosion proof’

Meer informatie over LED High Bay Verlichting.

 

 

 

t8 led tube lights - led retrofit industrie

 

LED  Retrofit Lampen 
Retrofitting is een bekende naam in de wereld van LED spotjes en LED verlichting. Dit is een andere manier om conventionele verlichting voor industriële toepassingen te vervangen door duurzame alternatieven. U kunt namelijk kinderlijk eenvoudig uw oude lamp "retrofitten" met een LED lamp, zonder dat u het bestaande armatuur hoeft te vervangen. Een goed voorbeeld zijn de LED Tubes of LED tl-buizen die veelvuldig gebruikt worden in industriële omgevingen. Deze LED tl retrofit verlichting zijn leverbaar in diverse lengtes, lichtkleuren, stralingsbundels en lichthoeveelheid. Let bij de aanschaf van de LED tube op de garantieperiode die u krijgt van uw leverancier. Bij een levensduur van 50.000 geschatte licht uren, neem nooit genoegen met minder dan 3 jaar fabrieksgarantie. 

 

Meer informatie over T8 LED Lampen. 

 

led tubes industrie LED

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.