High-Bay LED Verlichting

Metaal halide lampen of HPS vervangen door LED High Bay verlichting

Arrowhead LED Highbay LED Verlichting
Arrowhead LED Highbay Industrie Verlichting
Arrowhead LED Highbay 2 Industrie LED Lampen

 

 

LED High Bay Armaturen 
Verbeter de lichtkwaliteit en verlaag uw energie- en onderhoudskosten. Eenvoudige één op één vervanging van de hooghangende 250 en 400 Watt gasontladingslampen. High Bay Lampen zijn ideaal als energiezuinige binnenverlichting en algemene verlichting voor onder andere bedrijfsloodsen en magazijnen. Duurzame en energie-efficiënte High Bay verlichting is verkrijgbaar met LED als lichtbron als ook Inductielampen

Indoor LED High Bay licht armaturen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen van 8 meter of hoger. Er is een breed aanbod van LED Klokarmaturen leverbaar die differentiëren in totaal vermogen, lichtspreiding, lichtsterkte en lumen efficiëntie. Dit soort verlichting wordt onder andere breed toegepast in de volgende segmenten en toepassingsgebieden:


      Toepassingen:                                                                    

                          

  • Hangarverlichting
  • Bedrijfsloodsen
  • Magazijn verlichting
  • Industriële verlichting
  • Commerciële toepassingsgebieden
high bay armatuur led lampen industrie

 

Energie en kosten besparen door te investeren in LED High-Bays? 
Vindt hier alles wat u zoekt over led high bay lampen bij LED lampen Nederland. Informeer uzelf en vervang direct uw gasontladingslampen en Metaalhalidelampen en bespaar flink op uw toekomstige energienota’s. Kies voor de LED high bay lampen als energiezuinig alternatief en bespaar eenvoudig 50% energieverlichtingskosten in uw hoge bedrijfshallen of bedrijfsmagazijn. Met additionele slimme lichtsystemen of sensoren kunt u zelfs tot op 80% energie besparen met een betere lichtkwaliteit! De Industriële high bay LED lamp is leverbaar in diverse uitvoeringen en lichtkleuren. 

led high bay light

LED verlichting voor de industrie sector is de beste keuze. Industriebedrijven die staat bekend om de moeilijk toegankelijke en hoge plafonds. Omdat LED additioneel veel langer meegaat dan conventionele concurrenten, besparen bedrijven ook op vervangingskosten. Van goede kwaliteit industriële LED-armaturen hebben een levensduur van zeker 50.000 branduren. Dit is een lange periode van energie besparen, kies uw leverancier dan ook zorgvuldig uit en vergelijk de high-end industrie LED verlichting op de markt.

 

 
Pagina begrippen: Industriële hanglampen, LED High Bay Lampen, Vervangers voor gasontladingslampen, IP65, Waterdicht

 

 

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.