Kantoorverlichting

Kantoorverlichting

 

Kantoorverlichting & Utilitaire verlichting
De afgelopen 10 jaar zijn de tarief-kosten per kWh flink gestegen en verwacht word dat deze trend ook voor de kosten jaren zal gelden.  Het moment is nu aangebroken uw verouderde verlichting te retrofitten naar duurzame alternatieven en energieverslindende lampen af te schrijven. Bij productie en overige industriële sectoren is verlichting door het stroomverbruik van machines vaak een overkombare kostenpost. Bij ziekenhuizen, kantoren en normale klaslokalen kunnen de kosten van verlichting snel 40% tot 50% van het totale energie verbruik bedragen.

Brandt uw bedrijfsverlichting of kantoorverlichting ook gemiddeld 7-8 uur per dag? Bij vervanging van conventionele lichtbronnen naar energiezuinige LED verlichting heeft u de investering vaak al binnen 2 jaar tijd terug verdient. Door de jaarlijkse besparing in kWh betaalt u jaarlijks aanzienlijk minder aan uw energieleverancier. 

Kantoorverlichting

 

LED is de meest ideale lichtbron als het gaat om verlichting op het kantoor, algemene verlichting of werkplekverlichting. Verlichting voor de werkplek of kantoorverlichting is enorm belangrijk voor de ideale werkomstandigheden. Verlichting moet gaan “glare” veroorzaken op de steeds populairder wordende laptop, desktop scherm of smartphone. Daarnaast moet uw werkplek niet te donker zijn en voldoen aan de wettelijke richtlijnen van het ARBO.   

Voordelen van LED buizen als kantoorverlichting

  1. LED-TL verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan TLD-T8 lampen, vaak meer dan 50%.
  2. Lange levensduur van 30.000 - 45.000 branduren. 
  3. Leverbaar is vrijwel alle lichtkleuren; van warm-wit to helder wit licht. 

 

Voordelen van LED panelen en LED armaturen als kantoorverlichting
Vervanging van uw verouderder tl-installatie door duurzame LED panels. De geschatte leversduur van goede kwaliteit led panelen is >45.000 branduren. Deze LED armaturen hebben normaal gesproken een 120 graden, zijn vrijwel geheel onderhoudsvrij en leveren meer dan 100 lumen per Watt. 

  1. Plug & Play systeem; zeer eenvoudig aan te sluiten binnen 5 minuten.
  2. Bespaar meer dan 50% energie op een dubbel spaarlamp-armatuur van 2x26 Watt met voorschakelapparaat. 
  3. Levensduur van >45.000 branduren.

 

Innovatieve kantoorverlichting
Wist u dat er diverse technologieën op de markt zijn op uw verlicht op tal van manieren aan te sturen, te controleren en beheersen? Door deze slimme systemen brandt uw verlichting alleen op de plekken waar het nodig is onder de gewenste lichtomstandigheid. Met draadloze Z-Wave producten, bewegingsdetectie of aanwezig detectie kunt u tot 80% energie besparen, omdat de verlichting nooit onbewust en onnodig meer zal branden. 

 

 

Led Lampen Nederland - Kantoorverlichting

 

Pagina begrippen: Kantoorverlichting, innovatieve verlichting, Innovating Office Lighting, energie besparen op het kantoor met LED

 


Terug Naar Boven

Terug Naar Homepagina


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.